ΟΔΗΓΙΕΣ ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

Η online κράτηση εισιτηρίων πλοίων γίνεται χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και τον καλύτερο προγραμματισμό δρομολογίων των πλοίων. Δε χρειάζεστε πιστωτική κάρτα και δεν επιβαρύνεστε με πρόσθετα έξοδα. Στην ουσία είτε κάνετε την κράτηση τηλεφωνικά είτε μέσω του ίντερνετ είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα - επιλέξτε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Κάνοντας κράτηση online, μπορείτε να διασφαλίσετε έγκαιρα τα εισιτήρια για την ημερομηνία που θα τα χρειαστείτε, εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο και χρήματα από την άσκοπη μετακίνηση σας στο ταξιδιωτικό πρακτορείο.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ;

Στην φόρμα κράτησης εισιτηρίων, συμπληρώνετε τα πεδία σύμφωνα με τις ανάγκες σας.  Στο πεδίο ΑΠΟ βάζετε το λιμάνι από το οποίο θα ταξιδέψετε και στο πεδίο ΠΡΟΣ συμπληρώνετε τον προορισμό σας. Με τον ίδιο τρόπο συμπληρώνετε και τις ημερομηνίες στις οποίες σκοπεύετε να ταξιδέψετε.

Στην συνέχεια πατάτε αναζήτηση και το σύστημα σας ενημερώνει για όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια και τις ενδεικτικές τιμές.

Απλά συμπληρώνετε τα στοιχεία σας ώστε να γίνει η κράτηση των εισιτηρίων στα δικά σας στοιχεία και αυτό ήταν όλο. Με ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε σωστά ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε κάποια στιγμή να σας καλέσουμε για τηλεφωνική επιβεβαίωση της κράτησης.

Κι έτσι απλά κάνετε την κράτηση του εισιτηρίου σας Online, ανέξοδα και χωρίς καμία πρόσθετη μετακίνηση ή επιβάρυνση.

0 comments:

Post a Comment